Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Η κεφαλή του τόπου μας!!!

Θ. Κοσματόπουλος: «Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο στριγκάκι… Δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι..!»

Ένταση επικράτησε στο Συμβούλιο της παράταξης του Αθανάσιου Κοσματόπουλου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουνίου μεταξύ του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού και ομάδας 10 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, όταν οι τελευταίοι με γραπτή τους επιστολή ζήτησαν από τον Δήμαρχο να αλλάξει γραμμή, ρίχνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών της κακής πορείας του συνδυασμού στον κ. Κοσματόπουλο.

 

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο κ. Κοσματόπουλος αποκάλεσε ορισμένους της παράταξης πως δεν είναι άντρες και φοράνε στριγκάκια!
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλο, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, μας δήλωσε:
«Μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους απόλυτα μετά το επεισόδιο, κόπηκαν κεφάλια. Τα αίτια είναι άλλα… Από πίσω κρύβεται χρήμα, σεξ και εξουσία! Κανείς από αυτούς όμως δεν είναι ικανός για τίποτα από αυτά. Μερικοί θα καθίσουν στον πάγκο τους και άλλοι θα πάνε στα σπίτια τους. Το κακό είναι ότι μερικοί δεν παραδειγματίζονται από τα γεγονότα του χθες. Μερικοί άνθρωποι που φαινόταν ότι δούλευαν, τελικά μας δούλευαν. Θα ασχοληθούν άνθρωποι που θα φροντίσουν για το Δήμο και θα πάμε χίλιες φορές καλύτερα. Για να καταλάβετε, επέμεναν να μείνει στο οικονομικό τμήμα, υπάλληλος που καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα και από κει ξεκίνησαν όλα. Αυτό ήταν η αφορμή, η αιτία και η πρόφαση.»
Σχετικά με το επίμαχο σχόλιο που ειπώθηκε από τον κ. Κοσματόπουλο «Μερικοί εδώ μέσα φοράνε στριγκάκια«, ο κ. Κοσματόπουλος συμπλήρωσε:
«Δεν είναι η πρώτη φορά, τους άρεσε και τα φοράνε συνέχεια. Ο μεγάλος σαματάς γίνεται για το κόκκινο, δεν υπάρχουν πολλά και το κυνηγάνε όλοι…»
Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: