η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Το 1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραϊδιωτών!

Με μεγάλη επιτυχία εγινε το 1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραιδιωτών, στην Ταβέρνα »ΦΩΛΙΑ» στην Νεράιδα. Να σημειωθεί οτι είναι το 1ο οργανωμένο Αντάμωμα Νεραιδιωτών απο το 1973 και σε αυτό ανταποκριθηκαν πολλοί απανταχού Νεραιδιώτες απο Πλατύ, Αλεξάνδρεια , Κοζάνη και αλλού.
Η συγκίνηση ηταν μεγάλη, γιατί συναντιόνταν για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια Νεραιδιώτες και ειχαν την ευκαιρία να θυμηθούν αναμνήσεις απο τα παλιά.Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Νεράιδας Ξενοφών Βαίζογλου στο χαιρετισμό του, εξέφρασε την χαρά και την συγκίνηση του για το 1ο Αντάμωμα Νεραιδιωτών . Συγκινητική στιγμή ηταν οταν ο Πρόεδρος της Νεράιδας αναφέρθηκε στην παρουσία της δασκάλας του χωριού της κας Μαρίκας που ηρθε απο την Κρήτη για αυτη την εκδήλωση, ενω αντίστοιχα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ο δάσκαλος του χωριού, λόγω προβλημάτων υγείας.
Απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Σόκουτης και ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενω παρόντες ηταν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Χ Ελευθερίου και οι Αντιδήμαρχοι Μπάκανος, Παναγιωτούλας και Λαζαριώτης. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε ολους απο ενα DVD με την ιστορία της Νεράιδας, ενα βιβλίο και ενα εντυπο τηλεφωνικού καταλόγου της Νεράιδας.


"ηταν το 1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραιδιωτών και αποτελεί την αφορμή να ξανασυναντηθούν πολλοί κάτοικοι της Νεράιδας, ιδιαίτερα εκείνοι που εφυγαν απο το παλιό χωριό σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια και αλλού….Το επόμενο αντάμωμα θα γίνει μετά απο 5 χρόνια….."

Δεν υπάρχουν σχόλια: