Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ας μην περιμένουμε άλλο....τους "άλλους"..!

του Αντώνη Μαυρίδη*
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Παρότι είναι εμφανής η προσπάθεια κάποιων να κάνουν το "μαύρο-άσπρο" για τα όσα βιώνουμε στον τόπο μας, τα ίδια τα "μάτια" του καθενός μας, διαψεύδουν την εικονική προεκλογική πραγματικότητα που θέλου...ν να δημιουργήσουν.
Τους "είδαμε" και τους γνωρίσαμε όλοι στην πράξη, ως δημοτικές αρχές, επί πολλά χρόνια, όπου επιμέρους, αλλά και συνολικά,"η Εορδαία τρώει την μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη", σε μία σειρά από καίρια θέματα-ΔΕΗ, Μποδοσάκειο, δημόσια και δημοτικά έργα, κοινωνικές υποδομές, υπηρεσίες και διαθέσιμοι πόροι- που αφορούν το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.
 
Από την άλλη πλευρά, εμάς μας Ξέρετε όλοι, από την δράση μας, τους αγώνες, τις προτάσεις αλλά και τις πρωτοβουλίες μας στην Πτολεμαϊδα και την Εορδαία, μαζί σας.
Με βάση αυτόν τον κοινό τόπο και σε μία πραγματικά ιστορική και κρίσιμη περίοδο για την χώρα, αλλά και την ίδια την επιβίωση μας ως πολίτες αυτής εδώ της περιοχής, καλούμαστε να γυρίσουμε μία "νέα σελίδα" στον Δήμο Εορδαίας και να δώσουμε στον τόπο μας την θέση που μας αξίζει.
Με καθαρή επιλογή, ελπίδας, ανάπτυξης και δημιουργικής προοπτικής,απέναντι στην στασιμότητα, στην αδράνεια, στην υποβάθμιση και στις πολιτικές που "βάζουν πλάτη" στο ξεπούλημα, στην διάλυση και την καταστροφή της κοινωνίας και των πολιτών της Εορδαίας, όλα αυτά τα χρόνια.
-Ας κρίνουμε τους πάντες και ας συμμετέχουμε όλοι μαζικά και δυναμικά σ΄αυτές τις εκλογές!

-Ας μην περιμένουμε άλλο...τους "άλλους..!
*Αντώνης Μαυρίδης-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας, με το "Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας" και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη