Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρου Καρυπίδη, στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Το Επιμελητήριο Καστοριάς επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό «Ανατροπή - Δημιουργία» κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, ιατρό κ.Σωτήριο Αδαμόπουλο και άλλα μέλη του συνδυασμού.
 
Κατά την επίσκεψη, αντηλλάγησαν απόψεις με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Καραταγλίδη, για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κι εμπορικού κόσμου της Καστοριάς, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης που μπορούν να υπάρξουν στο νομό, εφόσον επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας όλων των φορέων και διάθεση αλλαγής των έως τώρα αντιλήψεων και πρακτικών.

Ο κ.Καρυπίδης ενημερώθηκε για τις προτάσεις του Επιμελητηρίου κι εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή από την πλευρά του συνδυασμού του, σε κάθε προσπάθεια προς την πλευρά της ανάπτυξης και προόδου στην ευρύτερη περιοχή, βάζοντας όμως όπως είπε, «κόκκινες γραμμές» σε κάθε κυβερνητική απόπειρα ξεπουλήματος του σπάνιου πλούτου της περιοχής μας, όπως η ενέργεια και τα νερά, σε συγκεκριμένα διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα που κατονόμασε.