Γίνεται !

η παπαριά της ημέρας: "of course ... are we gluing coffee pots?"

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της Τζιούφα Μ.Ελένης ως Περιφερειακής Συμβούλου στην παράταξη «αλλάΖουμε Εποχή» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θέμη Μουμουλίδη

Βαθιά πεποίθησή μου υπήρξε πάντοτε πως η άσκηση της πολιτικής αφορά σε ιδέες με κέντρο τον άνθρωπο και τον κόσμο που τον περιβάλει. Στον τρόπο εφαρμογής των ιδεών, τόσο σε ζωτικά ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και υπόστασης (ελευθερία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, παιδεία, πολιτισμός, οικολογία κτλ.) καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που τον αφορούν ως το καθεαυτό κοινωνικό όν που δεν ζει εκτός της κοινωνίας, που δεν υπάρχει εάν το βλέμμα του δεν συναντηθεί με το βλέμμα του διπλανού του.
 
Όταν η πολιτική μεταλλάσσετε σε τακτική άλωσης και στη συνέχεια καταστροφής του κοινωνικού ιστού με αυτοσκοπό να κατακτήσει και να διατηρηθεί μία μικρή ομάδα επίορκων στην εξουσία, τότε η πολιτική μαγαρίζεται, γίνεται επάγγελμα, υπεισέρχεται η διαφθορά και η κατάχρηση εξουσίας. Ο άνθρωπος χάνετε από το προσκήνιο της δράσης και απρόσωπος γίνεται μαζί με τους άλλοτε συνανθρώπους του ‘Μάζα’ προς εκμετάλλευση.
Δυστυχώς σήμερα βιώνουμε συγκλονισμένοι αυτόν τον καταστροφικό ξεπεσμό της πολιτικής που μεθοδικά εκφύλισαν οι δήθεν φύλακές της απομυζώντας και στραγγίζοντας όλους τους ζωτικούς χυμούς που στολίζουν την ανθρώπινη ύπαρξή μας, την αξιοπρέπεια, την δημιουργία, την εργασία, την προσδοκία ενός καλύτερου μέλλοντος, την αυτάρκεια και με μία λέξη την ελευθερία.
Η επανακατάκτηση της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας μας είναι μονόδρομος. Οφείλουμε να τους αιφνιδιάσουμε. Ήθος και πολιτική είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και η εκλογική αναμέτρηση είναι γιορτή της δημοκρατίας.
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να δράσω. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση που απεύθυνε στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης και έχω ενταχθεί στην παράταξη «αλλάΖουμε Εποχή» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος .
Συναντώντας τα βλέμματα όσων δεσμευτήκαμε στον αγώνα αυτό, ξέρω πως εμείς μπορούμε να δουλέψουμε έχοντας ως μόνο στόχο να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας.
Μπορούμε με επικεφαλής τον Θέμη Μουμουλίδη και σε συνεχή συνεργασία με τους συμπολίτες μας, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την αναπτυξιακή πολιτική που ταιριάζει στην πάμπλουτη σε παραγωγικές πηγές και τόσο αδικημένη Δυτική Μακεδονία.
Γυρίζουμε σελίδα και ανοιγόμαστε στο μέλλον γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αποφασισμένοι να τις υπερνικήσουμε και να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια εποχή ελπίδας και δημιουργίας.